Alles over Druiven

De start van druiven snoeien

DruivenDit is mijn eerste blogpost op www.snoeiendruiven.nl! Ik heb besloten om de titel van deze blogpost te noemen naar het onderwerp dat je hoofdzakelijk hier zal gaan aantreffen, namelijk: druiven! Wat is de bedoeling van de website druiven snoeien?

Mijn bedoeling is om deze website / portal op te zetten met onderwerpen omtrent druiven, druivenrassen, druivenziektes enz.

Dit alles om jou, als druivenliefhebber, hobbyist  of als beginnende druivenliefhebber, te helpen met alles omtrent druiven. Dit voor een optimale groei van jouw druivenplanten!

Wil jij graag een druif in jouw tuin planten, maar weet je niet zo goed hoe je dit moet aanpakken? Kijk dan gerust rond op mijn website. In mijn e-book: ‘Druiven – Het complete handboek’ staat alles wat je moet weten omtrent druiven.

Hopelijk heb je veel aan de artikelen die ik ga plaatsen.

Veel plezier in jouw tuin! Geniet van je druivenplant!

 

 

Is de oprichter en eigenaar van Druiven Snoeien. Vol passie voor druiven, met alles wat hierbij komt kijken, houdt hij druiven in zijn eigen tuin. De kennis die hij vergaard heeft, deelt hij op deze website. Hij is auteur van het boek: Druiven – Het complete handboek

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *